Nytt om navn

NYTT VERV: Jens Jahren tar over som leder for YS Stat. Her er han avbildet under en åpen høring i Stortingets utenriks- og forsvarskomité i 2016.

BFO-Jahren har fått nytt verv

Jens Jahren har siden 2014 vært leder for Befalets fellesorganisasjon. Nå er han valgt som leder av YS Stat.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

– Nå tar jeg et steg ut av Forsvaret – selv om BFO er en stor del av YS Stat. Jeg vil ikke miste eller gi avkall på kunnskapen jeg har tilegnet meg om Forsvaret og forsvarssektoren. Med tanke på den tiden vi er inne i, med krig i Europa og spenningen mellom land som USA og Kina, vil Forsvaret være en viktig sak i samfunnet som setter sitt preg på Norge, sier Jahren i en pressemelding fra YS Stat.

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

De åtte forbundene BFO, Delta, Kriminalomsorgens Yrkesforbund, Norsk Tollerforbund, Parat, Skatteetatens Landsforbund, Skolelederforbundet og STAFO utgjør YS Stat. De forhandler dermed på vegne av over 25.000 medlemmer.

Dermed tar nestleder i BFO, Rune Rudberg over som fungerende leder. Han har vært nestleder siden 2014, skriver BFO i en pressemelding.

24. januar skal BFO gjennomføre et suppleringsvalg. Kandidatene som velges da skal sitte frem til BFOs kongress 13.-15. juni. Da skal et velges leder og nestleder.

BFO er en tjenestemannsorganisasjon for militært personell og har rundt 11.000 medlemmer.

Powered by Labrador CMS