Nyheter

ILLUSTRASJONSBILDE: Nødetatene har rykket ut til Sjøkrigsskolen på Laksevåg i Bergen etter røykutvikling. Bildet av brannmannskaper er tatt i en annen sammenheng.

Sjøkrigsskolen evakuert etter røykutvikling

Sjøkrigsskolen på Laksevåg i Bergen ble i morgentimene evakuert på grunn av røyk fra et teknisk rom. De evakuerte har nå fått returnere til bygget. 

Publisert Sist oppdatert

Det er ikke observert flammer, opplyser politiet. De varsler at det er mange som er evakuert, og at tre personer kan ha pustet inn røyk. 

Tips oss:

Har du tips eller innspill til denne eller andre saker? Send oss en e-post på: tips@fofo.no eller ta direkte kontakt med en av journalistene.

Ifølge Bergens Tidende er over 200 personer evakuert fra skolen. 

– Det er ikke meldt om personskade. Vi er fremme på stedet med to stasjoner, sier Helge Lund, vaktkommandør ved 110-sentralen til BT. 

Vest politidistrikt skriver på X, tidligere Twitter, at alle nødetater er fremme på stedet og at helse ivaretar de som kan ha blitt eksponert for røyk. 

Vest politidistrikt melder også at årsaken til røykutviklingen er ukjent, og at det ikke er fare for spredning.

Klokken 09.54 skriver Vest politidistrikt på X at helse er dimittert, at Brannvesenet har kontroll og at de evakuerte får returnere til bygget. 

Powered by Labrador CMS