Nytt om navn

SEREMONI: Brigader Jon Morten Mangersnes mottok Serge Lazareff Prize torsdag 1. juni.

Brigader Mangersnes fikk internasjonal utmerkelse

Jon Morten Mangersnes mottok torsdag utmerkelsen Serge Lazareff Prize under en seremoni ved Natos strategiske hovedkvarter SHAPE.

Torsdag 1. juni mottok Brigader Jon Morten Mangersnes utmerkelsen Serge Lazareff Prize. Mangersnes fikk overrakt utmerkelsen under en seremoni på SHAPE, Natos strategiske hovedkvarter i Mons i Belgia.

Serge Lazareff-prisen er en internasjonal utmerkelse som ble etablert i 2017. Utmerkelsen kan tildeles sivilt og militært ansatt personell.

Den gis til personell som har gjort en enestående innsats i å støtte og utvikle kunnskapen om Natos juridiske posisjoner, juridisk arbeid i samsvar med ulike styringstraktater i forbindelse med Nato-ledede operasjoner og Natos aktiviteter som en internasjonal organisasjon.

Utmerkelsen er til minne om Serge Lazareff, som jobbet som fransk tolk for Dwight D. Eisenhower og mangeårig juridisk rådgiver i Nato. Utmerkelsen kommer i fem ulike typer og Mangersnes er tildelt typen Serge Lazareff Commander.

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

Powered by Labrador CMS