Nytt om navn

PRISVINNERE: Sjef Sjøforsvaret Rune Andersen (nummer fem fra venstre) delte ut Vernepliktige orlogskaptein Inge Steenslands pris til løynant Marianne Fjellstad og løytnant Lars-Erik T. Rovde.

Fikk pris for dyktighet og pågangsmot

Løytnant Marianne Fjeldstad og løytnant Lars Erik Rovde ble tildelt Inge Steenslands pris.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Marianne Fjeldstad ble tildelt Vernepliktige orogskaptein Inge Steenslands pris for 2020, mens Lars Erik T. Rovde ble tildelt prisen for 2021. Det ble klart under en seremoni ved Sjøkrigsskolen i Kronprins Haakons aula forrige uke.

Vernepliktig orlogskaptein Inge Steenslands pris er ment å inspirere kadetter til å fremvise de samme egenskaper som kadett Steensland la for dagen under 2. verdenskrig; det vil si dyktighet som organisator og leder, pågangmot og evne til å ta initiativ, heter det fra Sjøforsvaret.

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

Inge Steensland kom til England fra Norge som 17-åring i juli 1941, og gjorde tjeneste i kompani Linge frem til han begynte som utskrevet dekksmann i Marinen i mai 1942.

Powered by Labrador CMS