Nytt om navn

Sjef Panserbataljonen: Oberstløytnant Bjørnar Bragstad.

Sjef for Panserbataljonen blir student

Oberstløytnant Bjørnar Bragstad har vært sjef for Panserbataljonen siden juni 2019.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Oberstløytnant Bjørnar Bragstad skal studere ved US Army War College i Pennsylvania. Han har vært sjef for Panserbataljonen siden juni 2019. Da tok han over for Einar Aarbogh som ble styrkesjef for NORTU 5 i Irak. Nå gir Bragstad stafettpinnen videre til Lars Jansen om noen måneder.

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

– Sjefsskiftet blir trolig i starten av juni. Deretter setter jeg kursen mot Carlisle i Pennsylvania hvor jeg skal være student i ett år, sier Bragstad.

US Army War college har om lag 800 studenter fra samtlige grener i Det amerikanske forsvaret. Skolen tar også inn offiserer fra utlandet og flere nordmenn har utmerket seg ved tidligere.

Seks stykker henger i glass og ramme på veggen i den såkalte Hall of Fame. Det foreløpig siste tilskuddet er forsvarssjef Eirik Kristoffersen som var med på avdukningen i 2015.

Bragstad har tjenestegjort i alle Brigade Nords manøverbataljoner, har flere kontingenter i utlandet bak seg og har tjenestegjort på høyere nivå både i Hærstaben og Forsvarsstaben.

Powered by Labrador CMS