Nytt om navn

VEMODIG: Brage Wiik-Hansen synes det er vanskelig å bytte ut uniformen med sivilt.

Hær-talsmann går til kommunikasjonsbyrå

Brage Wiik-Hansen skal starte som kommunikasjonsrådgiver i Apeland etter tre år som kommunikasjonsrådgiver i Combat Media team 1.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Brage Wiik-Hansen er ferdig i jobben i Combat Media team 1 i Hæren, etter å ha jobbet med dette i overkant av tre år.

Tidligere har han gjennomført førstegangstjeneste, befalskole og jobbet med blant annet logistikk og som hjelpeinstruktør på tyngre våpen i Sjøforsvaret.

Nå venter nye utfordringer som kommunikasjonsrådgiver i Apeland. Selskapet skriver om seg selv at de er eksperter på analyse, kommunikasjonsstrategi, PR, digital kommunikasjon og reklame.

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

– Å jobbe i Forsvaret har vært helt fantastisk, så det blir vanskelig å ta av uniformen. Jeg har fått jobbet med spennende og varierte oppgaver, og vært en del av et veldig godt miljø, sier Wiik-Hansen.

Han har blant annet jobbet tett på Hans Majestets Kongens Garde og Forsvarets militærpolitiavdeling (FMPA) samt Hæren som helhet. I tillegg har han vært med det norske styrkebidraget i NORTU 5 til Irak, og jobbet med kommunikasjon for dem.

Les mer: Ny NRK-podcast om skredulykken i Vassdalen

Powered by Labrador CMS