Nytt om navn

SANGER: HV-soldaten Erlend Gunstveit vant «The Voice». Til venstre er han på scenen under konkurransen, og til høyre under tiden ved Heimevernets befalsskole på Porsangermoen våren 2015.
SANGER: HV-soldaten Erlend Gunstveit vant «The Voice». Til venstre er han på scenen under konkurransen, og til høyre under tiden ved Heimevernets befalsskole på Porsangermoen våren 2015.

Norges stemme er HV-soldat

Erlend Gunstveit vant «The Voice». Selv om han står overfor et mulig musikalsk gjennombrudd, blir han i Heimevernet

Denne artikkelen er over to år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Erlend Gunstveit (25) fra Grimstad er lagfører og sersjant i en utrykningsstyrke i heimevernsdistriktet for Rogaland og Agder (HV-08).

Sist uke rørte han deler av juryen i TV2-programmet «The Voice» til tårer.

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

Den konkurransen vant han etter å sunget seg fram til finalen i TV-programmet, som har gått over flere uker, og samlet hundretusenvis av seere foran TV-skjermen.

– Jeg må nok lage et «show» under neste øvelse, sier Gunstveit spøkefullt til Forsvarets forum.

Les også: Rittmester Matlary tildelt pris for militærvitenskapelig arbeid

Denne uka har det gått i ett for stemmen fra Grimstad. Framover blir det trolig også hektisk. Gunstveit står nemlig foran en en sommer med singelslipp og turné i Norge.

Du er gartner, musiker og HV-soldat. Vil du ha tid til Heimevernet framover?

– Øvelser og tjenesten i Heimevernet er jo lovpålagt. Jeg synes også det har blitt en fin og meningsfull tjeneste etter omleggingen av Heimevernet for noen år siden, sier Gunstveit som blant annet har vært med på å sikre viktige objekter som flyplassen på Kjevik under sin tid i HV-08.

Powered by Labrador CMS