Nytt om navn

SLUTTER: Roar Wold slutter i Forsvaret etter 12 år.

Roar Wold slutter i Forsvaret

Wold går fra Forsvarets personell- og vernepliktssenter til Oljefondet.

Denne artikkelen er over to år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter tolv år i uniform, skifter Roar Wold jobb fra kommunikasjonssjef i Forsvarets personell- og vernepliktssenter til senior kommunikasjonsrådgiver for eksterne relasjoner for Norges Bank Investment Management (NBIM), bedre kjent som Oljefondet.

Det melder nettavisen Kom24.

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

I tillegg til militær utdanning i Krigsskokens kvalifiseringskurs, har Wold utdanning i statsvitenskap og politisk økonomi. Før han begynte i Forsvaret i 2009, jobbet han som journalist i E24. I Forsvaret har jobbene hans for det meste gått innenfor kommunikasjon.

Les også: Det kan være bra at folk slutter i Forsvaret

– Forsvaret er en så stor organisasjon at du fint kan drive med utrolig mye forskjellig hos samme arbeidsgiver. For meg har det blitt kommunikasjon om utdanning, logistikk, for forsvarsledelsen, Nato-oppdrag på en fregatt og nå sist HR. Lett blanding kan du si, sier Roar Wold til KOM24.

Oljefondet er et av verdens største investeringsfond. Det de som jobber i fondet foretar seg hver dag er viktig for veldig mange. Ikke bare i Norge, men verden over.

Les også: NVIO: – Et moralsk ansvar å vurdere sakene til afghanske ansatte på nytt

Powered by Labrador CMS