Nytt om navn

HJEM TIL NORGE: De siste tre årene har Aaby West jobbet som rådgiver for Natos generalsekretær Jens Stoltenberg i Brussel.
HJEM TIL NORGE: De siste tre årene har Aaby West jobbet som rådgiver for Natos generalsekretær Jens Stoltenberg i Brussel.

Arbeiderpartiet henter hjem rådgiver fra Nato

Mari Aaby West (35) går fra jobben som rådgiver for Natos generalsekretær Jens Stoltenberg til stillingen som assisterende partisekretær i Arbeiderpartiet.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

De siste tre årene har Aaby West jobbet som rådgiver for Natos generalsekretær Jens Stoltenberg i Brussel. 1. januar pakker hun kofferten og flytter tilbake til Oslo og inn på Arbeiderpartiets partikontor på Youngstorget.

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

Der tar hun over for nåværende assisterende partisekretær Kristine Kallset, som blir stabssjef ved Statsministerens kontor (SMK).

Partisekretær Kjersti Stenseng er fornøyd med signeringen.

– Jeg har lenge ønsket meg Mari tilbake til Norge og Arbeiderpartiet. Nå som partiet går inn i regjering, har vi et stort arbeid foran oss med å bygge organisasjon i posisjon. Mari blir et sterkt tilskudd både for det organisatoriske og det politiske arbeidet, sier Stenseng i en pressemelding.

West har også tidligere jobbet ved partikontoret, og hun har lang erfaring fra arbeiderbevegelsen, Arbeiderpartiet og AUF. Hun var også sentral i gjenoppbyggingen av Utøya etter 22. juli.

Powered by Labrador CMS