Nytt om navn

NY SJEF FOR HÆRENS VÅPENSKOLE: Trond Haande har tidligere vært sjef for Telemark bataljon.

Trond Haande blir ny sjef for Hærens våpenskole

Trond Haande utnevnes til brigader og beordres i stilling som sjef for Hærens våpenskole.

Publisert

Oberst Trond Haande utnevnes til brigader i Hæren og beordres i stilling som sjef for Hærens våpenskole (HVS). Han har siden 1. oktober 2022 fungert som sjef for Hærens våpenskole.

– Jeg ser frem til å jobbe videre med alle de dyktige og dedikerte medarbeiderne på HVS og andre fagmiljøer i Forsvaret for å styrke Hæren og Forsvaret videre. Jeg ser også frem til å styrke samarbeidet mellom våpenskolene i Forsvaret, både faglig og utdanningsmessig, sier Haande til Forsvarets forum.

Haande har lang fartstid i Forsvaret og har tidligere vært blant annet sjef for Telemark bataljon og jobbet i avdelingen for sikkerhetspolitikk og operasjoner i Forsvarsdepartementet. 

– De to største oppgavene er henholdsvis personell og kompetanse, samt oppbyggingen av nye strukturelementer og og kapabiliteter. Disse to forholdene henger tett sammen, og vil være svært viktig å jobbe systematisk med for å lykkes i den videre styrkingen av Hæren og Forsvaret, sier Haande.

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

Powered by Labrador CMS