Morgenbrif

God morgen!

Dette har skjedd: Nye hovedtillitsvalgte for vernepliktige // Mann tiltalt for voldtekt etter fest på militærleir // Mulighet for tidlig atomavtale er kastet bort, sier Irans avtroppende president

Publisert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

HOVEDTILLITSVALGTE: Forsvaret har ansatt nye to nye hovedtillitsvalgte for året som kommer. – Saker om mobbing og seksuelt trakassering er spesielt viktig, sier ny hovedtillitsvalgt.

ATOMAVTALE: Mulighetene for å oppnå en tidlig enighet i forhandlingene om en ny atomavtale har blitt kastet bort, ifølge Irans avtroppende president Hassan Rouhani.

TILTALT: En mann i 20-årene er tiltalt for voldtekt av en kvinnelig kollega i en militærleir i Troms. Saken skal opp for tingretten i oktober.

KRITISK: Tidligere president George W. Bush er kritisk til at USA og Nato trekker seg ut av Afghanistan. – Sivile blir etterlatt for å bli slaktet, sier han.

AVVISER: Taliban meldte først at den viktige grensepasseringen ved Spin Boldak var under deres kontroll, men like etter ble dette avvist av myndighetene i Kabul.

Powered by Labrador CMS