Morgenbrif

God morgen!

Dette har skjedd: Grønlandsekspedisjon // Sivilt fartøy på Nato-øvelse // Morgendrillen med sjef Kystjegerkommandoen

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

SIVIL-MILITÆR: Til vanlig er BB Ocean et sivilt fartøy. I to uker ble skipet brukt av Forsvaret på Nato-øvelse.

25 KILO POTETGULL: Vil kose seg på grønlandsekspedisjon. 25 kilo potetgull, 56 kilo sjokolade og 14 kilo kjeks. Det er viktig å kose seg når veteraner skal på en ekspedisjon utenom det vanlige.

MORGENDRILLEN: Sjef for Kystjegerkommandoen sluttet med kampsport etter ribbeinsbrudd i basketak med sønnen. Kommandørkaptein Sten Richard Larsen ser et uforløst potensial i rekruttering av kvinner til alle typer stillinger og funksjoner i Forsvaret.

ULYKKE: 50 omkom i flyulykken på Filippinene. Totalt 50 personer mistet livet i flystyrten på Filippinene søndag, opplyser landets forsvarsdepartement.

FLYKTER: Taliban tvinger flere afghanske soldater til å flykte til Tadsjikistan. Enda en gruppe bestående av afghanske regjeringssoldater har flyktet over grensa til Tadsjikistan som følger av Talibans offensive press i den nordlige delen av Afghanistan.

SIGNERTE: Forsvarsministeren: – Det er en spent situasjon vi står i. Frank Bakke-Jensen signerte strategidokument i Finland som har til hensikt å styrke Norges sikkerhet.

Powered by Labrador CMS