Morgenbrif

God morgen!

Dette har skjedd: Forsvarssjef og forsvarsminister kommer med tiltak mot diskriminering // Tillitsvalgte ønsker alkohol i leir // Testskyting av missil for første gang i Norge

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

TRAKASSERING: Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen og forsvarssjef Eirik Kristoffersen kommer med nye tiltak som skal forhindre mobbing og seksuell trakassering i Forsvaret.

URYDDIG: Opposisjonen mener at ansettelsesprosessen av forsvarsminister Frank Bakke-Jensen som ny fiskeridirektør har vært uryddig. Bakke-Jensen mener han kunne unnlatt å være anonym da han søkte.

SJØFORSVARET: Les om de viktigste sakene for tillitsvalgte i Sjøforsvaret. Det handler blant annet om psykisk helse og alkoholservering i leir.

TESTSKYTING: Nylig avfyrte et amerikansk P-8A to Harpoon-missiler mot et sjømål utenfor Andøya. Det er første gang våpensystemet brukes fra et maritimt patruljefly i Europa.

ANGREP: IS i Afghanistan sier de utførte angrepet mot en leir med mineryddere fra organisasjonen Halo Trust nord i landet. Minst ti ble drept og 16 såret.

ATOMVÅPEN: To av dei største farane verda står ovanfor i dag er klimaendringar og atomvåpen, skriv Liv Signe Navarsete (Sp) i et innlegg i Forsvarets forum.

VETERAN: Og fikk du med deg debattinnlegget til oberst Håvard Berg-Olsen? Han mener at man er veteran først når du har avsluttet tjenesten i Forsvaret.

Powered by Labrador CMS