Morgenbrif

God morgen!

Dette har skjedd: Skipssjef på USS Mount Whitney // Morgendrillen med Morten Wold // Forsvarsministeren om veterandebatten

Denne artikkelen er over to år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

UTRYDDELSE: Skipsjef på USS Mount Whitney: – Frihet er bare en generasjon unna utryddelse. – Vi elsker Norge og skulle ønske at smittesituasjonen hadde vært annerledes, sier skipssjef David Pallard.

MORGENDRILLEN: Politiker Morten Wold er helt avhengig av morgendusjen for å starte dagen. Han ville aller helst delt en pose FR med forsvarsminister Frank Bakke-Jensen.

VETERANDEBATTEN: – Jeg kommer ikke til å mene noe før veteranorganisasjonene er enige. Alle i Forsvaret fortjener likevel honnør for den innsatsen de har gjort, skriver forsvarsminister Frank Bakke-Jensen.

BOMBEMÅL: Tromsø blir et lovlig bombemål. Vi er lite tjent med politikere som i sin tro på sikkerhet ved militære midler er mer lojale mot USA enn mot egen befolkning, skriver Fredrik Heffermehl.

HUSE AMERIKANERE: – Avtalen med USA løfter norsk forsvarsevne. Rygge flystasjon vil i fremtiden huse amerikanske styrker, som del av en forsvarsavtale mellom USA og Norge. Denne uken besøkte statsminister Erna Solberg basen.

VAKSINER: – Ikke nytt at Forsvaret har oppgaver i forbindelse med vaksinasjon. 500 nøkkelpersoner ble vaksinert av Forsvarets sanitet. Det ble vurdert som hensiktsmessig ikke å belaste Oslo kommune og helsetjenesten, sier Forsvsarsminister Frank Bakke-Jensen.

VINNER: Norges stemme er HV-soldat. Erlend Gunstveit vant «The Voice». Selv om han står overfor et mulig musikalsk gjennombrudd, blir han i Heimevernet

Powered by Labrador CMS