Nytt om navn

PRIS: Svenn Dahle og Arnstein Aasen Galåen fra Veteran Midt-Norge, samenn med fylkesordfører Tore O. Sandvik og leder for Hovedutvalg for kultur Bente Estil.

Veteran Midt-Norge fikk frivillighetspris

Organisasjonen har til sammen bidratt med mer enn 15,000 dugnadstimer i løpet av koronapandemien.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Organisasjonen Veteran Midt-Norge ble fredag tildelt Trøndelag fylkeskommunes Frivillighetspris for 2021. Det skriver Trøndelag Fylkeskommune på sine nettsider.

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

– Prisen er et godt eksempel på hvor viktig og nyttig samfunnsaktør frivilligheten er, sa fylkesordfører Tore O. Sandvik i forbindelse med utdelingen.

Arnstein Aasen Galåen og Svenn Dahle skulle holde et innlegg om organisasjonen på fylkeskommunens konferanse om frivillighet og inkludering og ble i den anledning overrasket med prisen.

Under koronapandemien har Veteran Midt-Norge bidratt med 15,000 dugnadstimer. De har både stått for vakthold på St. Olavs hospital og hjulpet til i forbindelse med vaksineringen på Sluppen i Trondheim.

De har også lagt ned en betydelig mengde dugnadstimer i forbindelse med leirarbeid ved Luftkrigsskolen.

Presseansvarlig i Veteran Midt-Norge, Ernst Ragnar Larsen, beskriver mottakelsen som «en viktig og ærefull pris å få tildelt i frivillighetens år». Frivillighetens år 2022 skal feire frivillighet, lagarbeid og dugnad, og planlegges av samarbeidsforumet Frivillighet Norge.

Veteran Midt-Norge ble valgt ut blant 17 kandidater, og prisen består av et diplom og 25,000 kroner.

Organisasjonen Veteran møter Veteran har opplevd stor vekst de siste årene. Les mer her!

Powered by Labrador CMS