Nytt om navn

TIL USA: Christoffer Thomas Knutsen reiser til USA etter seks år som sjefen for Heimevernsdistrikt 09.

Fra HV-sjef på vestlandet til militærattaché i statene

Christoffer Thomas Knutsen blir assisterende forsvarsattaché i Washington D.C.

Publisert Sist oppdatert

– Det blir et lite eventyr, sier Christoffer Thomas Knutsen.

Han slutter i jobben sin som sjef for Heimevernsdistrikt 09, etter seks år i jobben.

– Jeg har en typisk «hær-bakgrunn» med tjeneste i Hæren fra Nord-Norge, Sør-Norge, og i internasjonale operasjoner og skolegang innad i Forsvaret, sier Knutsen til Forsvarets forum.

Knutsen sier det blir spennende i ny stilling, spesielt med tanke på det kommende valget i USA til høsten.

– For det første er vi inne i en veldig spennende tid både med tanke på hva som skjer i USA med valget og alt som skjer mellom USA, Norden og utvidelsen av Nato. Det koblet opp med en ny satsing med langtidsplanen gjør at jeg virkelig ser fram til jobben, sier han.

Sjekk hvem som vil overta Knutsens stilling her.

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

Som assisterende forsvarsattaché vil Knutsen være en av Forsvarsdepartementets utsendte ved den norske ambassaden i Washington D.C., og følge med på, og rapportere om relevante forhold om forsvarssektoren i USA.

– I tillegg vil jeg fasilitere for kontakt mellom Norge og relevante aktører i USA, innen for Forsvaret og forsvarssektoren der, sier han.

Sjefsskifte og Knutsens siste dag på jobb er 6. juni. Da får Knutsen ferie før han trer inn i den nye stillingen 1. august.

Powered by Labrador CMS