Nytt om navn

NY JOBB: Espen Tandstad forteller at han ønsker å være en medspiller i sin nye jobb.

Tar over jobben som Hærens sjefssersjant: – Utrolig stolt

Sersjantmajor Espen Tandstad har lenge jobbet med utdanning. Nå skal han prøve seg på noe helt nytt.

Publisert

– Det er med stor ydmykhet og takknemlighet å få tildelt dette ansvaret, sier Espen Tandstad.

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

Tandstad, som tar over rollen som Hærens sjefssersjant etter sersjantmajor Kristian Simonsen, forteller at han går inn i stillingen med ærefrykt.

– Det er en stor organisasjon, som jeg har jobbet store deler av livet i, men jeg gleder meg til å ta fatt på utfordringen.

Tandstad har lang fartstid på tropps- og kompaninivå, og forteller at han forventer en overgang med både utfordringer og bratt læringskurve.

– Den siste tiden har jeg vært sjefssersjant ved Hærens våpenskole, så jeg har jobbet mye med utdanning. Jeg tror den største forskjellen blir at jeg nå får jobbe mer helhetlig, sier han og legger til: 

– Alt fra oppdrag til videre utvikling av Hæren. Det kommer nok til å ta litt tid for meg å sette meg inn i hvordan alle prossene i Hæren virker, og finne ut hva som fungerer og ikke. 

Den kommende sjefssjersanten forklarer at han gleder seg til å tre inn i stillingen.

– Jeg ser virkelig fram til å møte alle kategoriene av ansatte i Hæren, alt fra de vernepliktige til de sivilt ansatte. Jeg gleder meg også til å høre hva de har og si og hvordan vi sammen kan ta Hæren videre. 

Tandstad sier han også kommer til å ta stor inspirasjon fra den nåværende sjefssersjanten.

– Jeg kommer nok til å lytte godt til min forgjenger Simonsen og de andre ansatte før jeg gjør meg en mening om hvordan jeg burde jobbe, slik at jeg ikke kommer med inn meninger og forutsetninger som kanskje ikke virker.

Han avslutter med å fortelle at han setter tilliten han nå er tildelt høyt.

– Jeg er oppriktig stolt av Hæren jeg jobber i. Jeg gleder meg til å jobbe tett på med sjef for Hæren, staben og de andre flotte folkene som er her. Jeg ønsker å være en medspiller, forteller han avslutningsvis.  

 

 

Powered by Labrador CMS