Nytt om navn

HOSPITERER: Seniorrådgiver i Forsvarsdepartementet, Lars Gjemble skal hospitere for UD. Her fotografert under øvelse utenfor Andøya.

Skal hospitere et halvt år i UD

Seniorrådgiver i kommunikasjonsavdelingen for Forsvarsdepartementet (FD), Lars Gjemble, skal hospitere for Utenriksdepartementet (UD).

Publisert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Gjemble ser på hospiteringen som en nyttig erfaring både for seg selv og avdelingen han hospiterer i, samtidig som det er en mulighet for avdelingene å lære av hverandre, sier han til Forsvarets forum.

– UD og FD har mange overlappende ansvarsområder, som for eksempel sikkerhetspolitikken. Samtidig kan vi lettere diskutere samhandling mellom de to departementene når jeg nå blir bedre kjent med hvordan UD er organisert og får knyttet enda tettere personlige relasjoner, forteller Gjemble.

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

På grunn av den spente situasjonen rundt krigen, er strategisk kommunikasjon som fagfelt et område både han og mange andre jobber mer med enn før.

Gjemble har bakgrunn som politisk rådgiver på Stortinget, før han begynte i FD i 2012. Han hospiterte om lag et år i kommunikasjonsenheten i Helse- og omsorgsdepartementet for Bent Høie under koronakrisen.

Gjemble har allerede startet hospiteringen som varer ut april 2023.

Powered by Labrador CMS