Nytt om navn

38 ÅR: Brigader Dag Søberg var sjefen for operasjonsavdelingen ved Forsvarets operative hovedkvarter (FOH) inntil forrige uke.

Brigader Søberg bytter beite etter nesten 38 år i Forsvaret

Etter nesten fire tiår i Forsvaret begynner brigader Dag Søberg i ny jobb som partner og rådgiver i konsulentselskapet Agenda Risk.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

Sjefen for operasjonsavdelingen ved Forsvarets operative hovedkvarter (FOH), brigader Dag Søberg trådte fra sin stilling i Forsvaret torsdag 12. mai.

Søberg går inn i ny jobb som partner og rådgiver i det norske konsulentselskapet Agenda Risk. Han har hatt en rekke stillinger i Forsvaret, og tar med seg sin kompetanse på sikkerhet og beredskap inn i den sivile karrieren.

Les også: Eirik Skomedal slutter som talsperson i Hæren

Den største forandringen blir å arbeide med kunder med ulike behov, sier han til Forsvarets forum. I den nye jobben skal han gjennomføre grundige analyser av kundenes behov.

Søberg forteller at han har mange minner fra de mange årene i Forsvaret, men peker ut tiden da han var sjefen for Garnisonen i Sør-Varanger som et klart høydepunkt.

– Også det å være sjef operasjoner i FOH er noe jeg aldri vil glemme. Spesielt det å få delta i prosessen med evakuering fra Afghanistan høsten 2021, forteller Søberg.

– Noe jeg aldri vil glemme er alle de fantastiske menneskene jeg har hatt gleden av å jobbe med i nesten 38 år, legger han til.

Powered by Labrador CMS