Pressemelding:

Forsvarets forum lanserer mobilapp.

Forsvarets forum rett i lomma

PRESSEMELDING: Vår julegave til deg er en splitter ny mobilapp, slik at du blir den første som får vite når noe rører på seg i forsvarsverdenen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Forsvarets forum har tatt satsingen på nyheter og digital journalistikk til et nytt nivå. Vi har trappet opp tempoet og er der det skjer, når det skjer. Vi stiller de spørsmålene som vi vet at våre lesere bryr seg om.

Og leserne har svart. De siste månedene har vi sett en voldsom økning i trafikken på våre nettsider. Daglig, ukentlig og månedlig setter vi nye leserrekorder. Med antall daglige unike brukere og ikke minst sidevisninger. Så langt i år har vi over 2,5 millioner sidevisninger.

Mer enn 60 prosent av dere som leser Forsvarets forum digitalt, leser oss på mobil. Ved å gi våre lesere denne appen ønsker vi å gjøre veien enda kortere. Vi vil gjøre vårt ytterste for å holde dere oppdatert. Enten du er opptatt av siste nytt, debatt, utenriks eller dyptpløyende reportasjer.

Mange abonnerer allerede på vår daglige morgenbrif på e-post. Denne vil du snart kunne få som varsel i mobilappen.

– Jeg håper at vi med denne satsingen kan nå ut med vår journalistikk til enda flere lesere, sier ansvarlig redaktør Stian Eisenträger.

– Forsvarets forum har en unik mulighet til å dekke forsvarsfeltet på en måte mange nyhetsredaksjoner hverken har kapasitet eller ressurser til. Det skal vi fortsette med og fremover får du muligheten til å følge oss enda tettere.

Hold kameraet ditt over denne QR-koden for å komme til appen.

Slik gjør du det:

1. Lås opp mobiltelefonen.

2. Åpne kameraet.

3. Hold mobiltelefonens kamera

over QR-koden.

4. Trykk på lenken som dukker opp

i toppen av skjermen på mobiltelefonen. 5. Trykk last ned.

Powered by Labrador CMS