Nytt om navn

ARVTAGER: Mandag ble det klart at Anne Karin Pessl-Kleiven (t.v) er ny ansvarlig redaktør i Forsvarets forum. Her sammen med utgiver Arne Opperud og tidligere redaktør Stian Eisenträger (t.h)

Anne Karin Pessl-Kleiven blir ny redaktør i Forsvarets forum

Tidligere i høst ble det klart at ansvarlig redaktør Stian Eisenträger forlater Forsvarets forum. Nå er arvtageren på plass.

Publisert Sist oppdatert

Anne Karin Pessl-Kleiven (51) vil på nyåret ta over rollen, og styre redaksjonen og fagbladet videre, etter tidligere redaktør Stian Eisenträger.

Etter litt over tre år i Forsvarets forum er tidligere sjefsredaktør Eisenträger klar for nye utfordringer som ansvarlig redaktør for Faktisk.no.

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

Lurer du på hvem som søkte? Se hele søkerlista her.

Pessl-Kleiven kommer fra stillingen som publiseringssjef og leder for Dybde og digital historiefortelling i NRK Oslo og Viken. 

Med over 25 års fartstid i NRK, er Pessl-Kleiven klar for nye utfordringer i Forsvarets forum. 51-åringen har tidligere vært redaktør for Østlandssendingen, i tillegg til å ha jobbet i flere andre NRK-redaksjoner.

Anne Karin Pessl-Kleiven tiltrer stillingen 1. februar 2024.

Powered by Labrador CMS