Morgenbrif

God morgen!

Dette har skjedd: «Du etterlater ingen på slagmarken», skriver tidligere Hærsjef // Canada jobber med asyl til lokalt ansatte i Afghanistan // Palensinere har rett til å angripe Israelske mål, sier forsker

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

DEBATT: «Kjære politkere: Vi gikk på et nederlag i Afghanistan, de som samarbeidet med oss valgte vår side. Du etterlater ingen på slagmarken», skriver Robert Mood, tidligere sjef Hæren.

ASYL: Over 40 afghanere som har jobbet for Canada har uttrykt at de ønsker asyl etter Talibans fremrykkingen i Afghanistan. Nå jobbes det raskt med å behandle asylsøknader for afghanere som har jobbet for Canada.

RETTIGHET: Palestinerne er i sin fulle rett til å angripe militære israelske mål, både i Israel og på den okkuperte Vestbredden, slår folkerettseksperter fast.

FLYKTER: Et økende antall personer flykter fra volden i Afghanistan, melder flere eksperter på forholdene i landet.

OVERFØRT: USAs øverstkommanderende i Afghanistan, general Scott Miller, foretok mandag den symboltunge overrekkelsen av kommandoen over afghansk område til afghanerne selv.

EKSTREMISMEKOMMISJON: Arbeiderpartiet får støtte fra de andre partiene på rødgrønn side for at terrorangrepet 22. juli må følges opp med en ekstremismekommisjon.

Powered by Labrador CMS