Morgenbrif

God morgen!

Dette har skjedd: Sverre Diesen om lokalt ansatte afghanere // Ber regjeringen gi opphold til afghanere // Morgendrillen med LTV Eriksen

Denne artikkelen er over to år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

PARTIER OM AFGHANISTAN: Venstre vil at sakene til lokalt ansatte afghanere skal tas opp på nytt. Flere partier ber regjeringen vurdere å gi opphold til afghanere som har jobbet for Norge i Afghanistan. Venstre-politiker Ola Elvestuen går mot sin egen regjering.

TIDLIGE FORSVARSSJEFER: Sverre Diesen om lokalt ansatte afghanere: – Taliban kommer neppe til å vise nåde. Tidlige forsvarssjefer mener at regjeringen bør vurdere å gi opphold til afghanere som jobbet for Forsvaret i Afghanistan.

SAMARBEID: Politiet og Forsvaret skal samarbeide om etterretning. Politiets sikkerhetstjeneste (PST) og Forsvarets etterretningstjeneste skal heretter samarbeide også om etterretning i utlandet, skriver VG.

MORGENDRILLEN: LTV Eriksens beste triks for velferd på øvelse er dampsperre i feltstøvlene. Han er opptatt av å holde seg i form, og trener derfor seks-sju ganger i uka. Neste sommer planlegger han å løpe maraton.

PÅ GRUNN: En patruljebåt fra Forsvaret har kjørt på grunn i Pasvikelva i Finnmark. En person er sendt til sykehus med ukjent skadeomfang.

Powered by Labrador CMS