Nyheter

FJORÅRETS VINNER: I 2020 var det ni år gamle Kristian som vant, med denne versjonen av kystkorvetten KNM «Glimt».

Bli med på Forsvarets forums førjulskonkurranse

Har du en baker og/eller en arkitekt i magen? Send oss bilder av ditt militære pepperkakehus.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

I år, som i fjor, gjennomfører Forsvarets forum en konkurranse for å kåre Forsvarets beste pepperkakehus. Eller pepperkakemesse, - fregatt eller -stridsvogn.

Tips oss:

Har du tips eller innspill til denne eller andre saker? Send oss en e-post på: tips@fofo.no eller ta direkte kontakt med en av journalistene.

Dersom du har laget en pepperkakekonstruksjon som skal forestille et fartøy, kjøretøy eller et signalbygg i Forsvaret, som Ormen lange på Rena, Istindportalen på Bardufoss eller kanskje Dykker- og froskemannsenteret (DFS) på Haakonsvern, vil Forsvarets forum gjerne at du sender bilder til oss!

Terskelen er lav, så det er bare å sende bilder av bygget ditt, sammen med en beskrivelse, til sbk@fofo.no, med «pepperkakebrakka 2021» i emnefeltet. Du kan også legge ut bilde på Instagram med hashtaggen #pepperkakebrakka2021. Husk å tagge Forsvarets forum (@forsvaretsforum).

Frist: Onsdag 22. desember.

Vinneren kåres i slutten av desember, og bilder av de tre beste pepperkakehusene blir publisert på våre nettsider. De tre beste bidragene premieres også med et Flax-lodd hver!

Lykke til og god baking!

Powered by Labrador CMS