Nyheter

HOUTHI-MILITSEN: 20. april 2015, jobber soldater fra Saudi-Arabias og Jemen sammen i Jazan, Saudi-Arabia, nært grensen til Jemen. Houthi rebeller har blokkert halvparten av FNs støtte leveringer.

Fem drept i angrep i Saudi-Arabia og Jemen

To personer er drept i et angrep i Saudi-Arabia nær grensen til Jemen, og tre andre er drept i et saudiarabisk angrep i Jemen.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

En saudiaraber og en jemenitt ble drept i et angrep mot Jazan, en region lengst sørvest i Saudi-Arabia på grensen til Jemen, opplyste Saudi-Arabias sivilforsvar lørdag.

Tips oss:

Har du tips eller innspill til denne eller andre saker? Send oss en e-post på: tips@fofo.no eller ta direkte kontakt med en av journalistene.

I tillegg ble sju personer såret i angrepet. Ifølge sivilforsvaret dreide det seg om et angrep der det ble brukt prosjektiler, angivelig utført av Houthi-militsen i Jemen.

Les også: Russland innfører nye massegrav-regler

Lørdag ble dessuten tre mennesker drept og seks såret i et luftangrep i Jemen, utført av den saudiarabiske koalisjonsstyrken nordvest for den opprørskontrollerte hovedstaden Sana, opplyser helsepersonell i Jemen.

Powered by Labrador CMS