Nyheter

VIRALT: Etter at en video av musikk- og drilltroppen ble delt på SAS sin Facebook, har videoen gått viralt.

Gardevideo gikk viralt: Sett over én million ganger

LONDON (Forsvarets forum): På veien til England for å opptre under platinajubileet til dronning Elizabeth II, sang gardistene fra musikk- og drilltroppen på flyet.

Publisert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Da SAS flyet landet i London sist lørdag ble kabinen fylt med vakre toner fra de norske gardistene. «Brudemarsj fra Lødingen» av Halvdan Sivertsen ljomet mellom flyradene, som takk til besetningen i ombord. Gardister i 3. gardekompani har takket med sang før, men denne gangen ble seansen filmet og lagt ut på SAS - Scandinavian Airlines sin Facebookside.

Tips oss:

Har du tips eller innspill til denne eller andre saker? Send oss en e-post på: tips@fofo.no eller ta direkte kontakt med en av journalistene.

Nå har videoen blitt sett av over en million og delt flere tusen ganger.

Se videoen her!

Brudemarsj vekker engasjement

– Hva synes du om at videoen har gått viralt?

– Det er gøy å se at folk har blitt så engasjert i brudemarsj plutselig, sier fløytist Marita Løkken til Forsvarets forum.

Trodde du at det skulle gå viralt?

– Nei, jeg synes det er litt spesielt egentlig. Jeg skjønner ikke helt hvem som deler videoen og hvorfor folk synes det er så interessant, men det er veldig gøy og overraskende. Det var ingen av oss som tenkte det, når de gikk der og filma, at det skulle bli lagt ut noe sted. Så det at så mange får se det, er litt stas.

Er du klar over hvor mange ganger videoen har blitt sett?

– Ja, det er vel over en million nå. Det er et sykt tall, det er veldig mange. Vi har sittet å fulgt med på visningene og bare: Nå har den 100.000 visninger! Oi, nå er det 300.000 visninger. Og så har det bare ballet på seg.

«DERE ER OVERALT»: Meldinger tikker inn på mobilene til gardistene og mange har fått med seg videoen som skaper stor begeistring, blant familie og venner.

En vekker for befalet

Korporal Jørgen Norbye sier at det er en vekker for han å se hvor mange SAS-videoen har nådd.

– Det er artig at den har gått viralt. Det var en tanke bak at vi ikke delte videoen på våre sider, slik at SAS fikk lagt det ut først, sier Norbye til Forsvarets forum.

Powered by Labrador CMS