Nytt om navn

DOMBÅS: Stein Høye tok over stillingen 26. mai. Fungerende heimevernssjef, brigader Morten Eggen (t.h.), var også til stede på Heimevernets våpenskole på Dombås i Dovre kommune under sjefsbyttet.

Ny sjef ved Heimevernets våpenskole

Stein Høye var instruktør på Heimevernets våpenskole på Dombås for 30 år siden. Nå er han tilbake – som sjef.

Publisert

Oberstløytnant Stein Høye overtar stillingen etter oberstløytnant Tarjei Gule Løkken, som har vært fungerende sjef ved Heimevernets våpenskole (HVVS) siden februar i år.

Høye har lang erfaring fra Forsvaret, og har gått gjennom befalsutdanning, krigsskole og stabsskole, og vært i tjeneste på flere nivå – fra lagfører til senior stabsoffiser i Forsvarsstaben, skriver Forsvaret i en pressemelding.

Han har også vært sjef for Heimevernet i Finnmark mellom 2015-2020. Høye har vært i tjeneste i Kosovo, Afghanistan og Sverige. Mellom 1991 og 1993 var han også instruktør på våpenskolen på Dombås.

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

I pressemeldingen datert 31. mai står det at Høye ser frem til å bli en del av miljøet med dyktige medarbeidere.

Tarjei Gule Løkken har gått tilbake til sin stilling som nestkommanderende ved HVVS.

Powered by Labrador CMS