Nyheter

GAZA: Ødelagte bygninger i Jabaliya på Gazastripen, onsdag 11. oktober. Natt til mandag skal Israel ha angrepet en rekke mål i Gaza, i tillegg til mål i Libanon.

Over 320 Hamas-mål angrepet på én natt

Israelske styrker angrep over 320 mål tilknyttet Hamas på Gazastripen natt til mandag, opplyser hæren. Minst 27 er drept, ifølge palestinske myndigheter.

Publisert Sist oppdatert

I en felles uttalelse mandag morgen sier IDF og sikkerhetstjenesten Shin Bet at de har angrepet blant annet Hamas-tunneler og påståtte militærbaser og stillinger.

Tips oss:

Har du tips eller innspill til denne eller andre saker? Send oss en e-post på: tips@fofo.no eller ta direkte kontakt med en av journalistene.

Fra Gazastripen meldes det om nok en natt med intens bombing der flere boliger skal ha blitt jevnet med jorden. Minst 17 mennesker ble drept i to separate angrep i nord, mens 10 ble drept i Deir al-Balah sentralt på Gazastripen, ifølge det palestinske innenriksdepartementet. Et ukjent antall palestinere ble såret.

De kraftigste angrepene rammet flyktningleiren Jabalia i nord, ifølge Al Jazeera.

I Rafah sør på Gazastripen ble fem boligblokker ødelagt i luftangrep søndag kveld, skriver Al Jazeera, som har fått opplyst fra nødetater at 50 personer ble drept i disse angrepene.

Powered by Labrador CMS