Nytt om navn

NY SJEF I TRENREGIMENTET: Oberst May Brith Valen-Odlo overtar som sjef i Trenregimentet.
NY SJEF I TRENREGIMENTET: Oberst May Brith Valen-Odlo overtar som sjef i Trenregimentet.

Oberst May Brith Valen-Odlo blir sjef i Trenregimentet

Den nye sjefen i Trenregimentet drar snart ut på en «Norgesturné» for å bli kjent med alle avdelingene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Oberstløytnant May Brith Valen-Odlo ble sjef i Trenregimentet den 13 juni, etter å ha hatt stillingen som midlertidig sjef J4 ved Forsvarets operative hovedkvarter (FOH).

– Det er fantastisk mange dyktige kolleger i Trenregimentet. Avdelingen er i en rivende utvikling med mange underavdelinger, forteller hun.

Trenregimentet har ansvar for å støtte Hæren gjennom drift av Hærens åtte baser: Fem leire i Troms og Finnmark, og tre leire på Østlandet, står det på Forsvarets nettsider.

Valen-Odlo ser forteller til at hun ser frem til å videreutvikle arbeidet som forgjenger Sissel Kvanli startet på i avdelingen.

Les også: Solfrid Karadas hedret for innsatsen som koordinator for pårørendekontakter

– Dette skal jeg gjøre sammen med et godt team i Trenregimentet som ønsker å levere «butikk» hver dag, sier hun.

Obersten forteller at en av de viktigste oppgavene er å understøtte alle Hærens avdelinger i daglige operasjoner, krise og krig gjennom hennes åtte baser, fra Huseby i sør til Garnisonen i Sør Varanger i nord.

– Vi vil ha et sterkere fokus på våre baser som en operativ kapasitet i planverket vårt, sier hun.

– I august starter jeg og sjefsersjanten min, Kristian Ouren, en «Norgesturné» for å bli kjent med alle avdelingene og det gleder jeg meg veldig til, legger hun til.

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

Powered by Labrador CMS