Nytt om navn

NY JOBB: Birgader Gunn Elisabeth Håbjørg skal lede nyopprettet seksjon i Advansia etter nærmere 30 år i Forsvaret.

Gunn Håbjørg blir seksjonssjef i Advansia

Sjefen for Forsvarets personell- og vernepliktssenter har tatt permisjon for å prøve ut den nye jobben, etter snart 30 år i Forsvaret.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

– Jeg motiveres av utfordringer som er komplekse både i forhold til fag og folk, sier brigader Gunn Elisabeth Håbjørg i en pressemelding fra hennes nye arbeidsgiver.

I Advansia skal hun lede en nyopprettet seksjon for strategi, kultur og ledelse. Selskapet skriver om seg selv at det er et av Norges største fagmiljøer innen prosjekt- og byggeledelse.

Håbjørg begynte på Luftforsvarets befalsskole i 1992. Siden har hun blant annet vært adjutant for kronprins Haakon, arbeidet i Forsvarsdepartementet, ved Allied Force Command i Heidelberg i Tyskland, ved operasjon Unified Protector i Napoli og sist som sjef for Forsvarets personell- og vernepliktssenter (FPVS).

1. april skrev forsvarssjef Eirik Kristoffersen i et innlegg på Facebook at oberst Pål Svarstad tar over for Håbjørg ved FPVS.

– Takk for alt du har gjort for Forsvaret og lykke til videre Gunn Elisabeth, skrev Kristoffersen.

I februar skrev Forsvarets forum at Forsvarets 14 driftsenheter kan bli 13. I fjor fikk Håbjørg og sjefen for Forsvarets fellestjenester (FFT), brigader Arne Opperud i oppdrag å utarbeide en felles plan for å slå sammen de to avdelingene.

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

Powered by Labrador CMS