Nyheter

KRAMATORSK: En siste klem, et ungt par holder rundt hverandre på togstasjonen i Kramatorsk, øst i Ukraina.

Det siste døgnet i bilder

En hel verden er påvirket av invasjonen i Ukraina. Mange tar til gatene og symbolske handlinger for å vise sin støtte, mens kampene raser.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Samtidig som humanitær og militær beredskap blir sendt inn i Ukraina, strømmer folk over grensene til nabolandene i vest. Tallene på antall mennesker drevet på flukt til naboland er nå over 500 000 oppgir Filippo Grandi, FNs høykommissær for flyktninger, på twitter i dag.

Se de dramatiske bildene fra det siste døgnet her:

KHARAKIV: Russiske pansrede personellkjøretøy står i flammer etter kamper i ukrainas nest største by, Kharkiv.
BERLIN: Demonstrasjon mot Russlands invasjon av Ukraina søndag.
ZAHONY: Ukrainske flyktninger ankommer Ungarn med tog til grensebyen Zahony søndag.
MOSKVA: Mannen bak krigen, den russiske presidenten Vladimir Putin var søndag på besøk ved byggeplassen til det nye nasjonale romsenteret.
SIRET: Ved grensen til Romania strømmer det stadig flere flyktninger i alle aldre, søndag ble en av de eldste trillet over grenseovergangen i en kontorstol.
SEOUL Sør-koreanske demonstranter la seg ned utenfor den russiske ambassaden i Seoul. 28.02. 2022.
IVANKIV: Satelittbilder viser en lang konvoi med russiske krigsmateriell nord-øst for byen Ivankiv. Bildet ble tatt søndag 27. februar av en amerikansk satellitt eid av Max Technologies
LONDON: før kampstart viste publikum, arrangør og spillere støtte til West Ham-spilleren Andriy Yarmolenko og det ukrainske folk. Før kampen mellom West Ham United og Wolverhampton varmet spillerne opp i drakter merket med«No To War » og det ukrainske flagget. Støtten til Ukraina har blitt gitt av utøvere i samtlige av helgens idrettsarrangementer.
SIRET: En ung gutt leker i teltene som er satt opp for å gi ly til de mange ukrainske flyktningene som kommer over grensen til Romania.
LVIV: Tusen av mennesker hadde søndag dratt til togstasjonen i Lviv i et desperat forsøk for å komme seg ut av Ukraina. Utenfor togstasjonen stod en kor fra den lokale evangelistiske kirken og sang salmer.
LISBOA: Portugiserne tok til motmæle mot de russiske krigshandlingen i Ukraina og samlet seg søndag ettermiddag i sentrum av Lisboa.
KYIV: Medlemmer av de sivile ukrainske selvforsvarsstyrkene lager molotovcocktails i Kyiv.
LVIV: Passasjerer venter på jernbanestasjonen i byen Lviv, vest i Ukraina. Mange tusen ukrainere har flyktet til naboland i Europa de siste dagene.
KHARKIV: Et skadet militærkjøretøy i den ukrainske byen Kharkiv.
BANGKOK: Søndag samlet Ukrainerne i Thailand seg utenfor den russiske ambasade i Bangkok søndag for å vise sin avsky mot den russiske invasjonen.
KYIV: To væpnede menn patruljerer gatene i Ukrainas hovedstad Kyiv søndag.
Powered by Labrador CMS