Nyheter

MÅL: Lagleder for veteranlandlaget Øivind Tangstad (bildet) forteller at fotball-mesterskapet på Rjukan er utsatt til neste år. Her scorer Tangstad på en straffe.

Utsetter veteran-VM på grunn av krigen i Ukraina

VM i fotball for veteraner er utsatt til juni 2023.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Fotballmesterskapet for veteraner fra internasjonale operasjoner skulle gå av stabelen 9. juni i år. På grunn av Russlands invasjon av Ukraina har arrangørene imidlertid valgt å utsette mesterskapet med ett år.

Tips oss:

Har du tips eller innspill til denne eller andre saker? Send oss en e-post på: tips@fofo.no eller ta direkte kontakt med en av journalistene.

– Spillere på det ukrainske laget har utreisenekt, Polen er i høyere beredskap som følge av krigen og Georgia kan heller ikke stille med lag som følge av situasjonen. Når tre av lagene ikke kan delta, har vi ikke noe annet valg enn å utsette VM, sier styreleder og landslagstrener for Norges Veteranlandslag i Fotball for Krigsveteraner, Øivind Tangstad.

Les også: Veteranlandslaget ydmyket England i Skottland

Han sier at beslutningen om å utsette VM til neste år, var tung.

Likevel har det blitt møtt med forståelse.

– Jeg har snakket med ordføreren som fortsatt er med på «laget», og vi har forsikret oss om at det skal være forlegning på plass til neste år, sier Tangstad.

Han sier at det var forventet med rundt 250 deltakere fra en rekke nasjoner under VM som skulle arrangeres på Rjukan.

Powered by Labrador CMS