Nytt om navn

NYKLEKKET SJEF: Den tidligere sjefen for Finnmark Landforsvar har blitt utnevnt til brigader i Hæren og blir beordret til stillingen som sjef for Landkapasiteter. Bildet er tatt under øvelsen Thunder Bolt, i 2021.

Tomas Beck blir ny sjef for Landkapasiteter

Den 26. august ble Tomas Beck unevnt i Statsråd til brigader i Hæren og ny sjef for Landkapasiteter i Forsvarsmateriell (FMA).

Publisert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

Beck kommer fra stillingen som sjef for Finnmark Landforsvar og tar over stillingen etter Øyvind Kvalvik.

– Jeg er glad for tilliten jeg har fått og gleder meg til å ta fatt på jobben, sier Tomas Beck i en pressemelding fra Forsvarsmateriell.

Den nyklekkede brigaderen har blant annet, vært batterisjef ved Artilleribataljonen, vært stabsoffiser i Forsvarsdepartementet og sjef for Materiellseksjonen i Hærstaben. Han har også tjenestegjort i Afghanistan, i tillegg til at han har en mastergrad innen militære studier fra Forsvarets stabsskole.

Gro Jære, direktør i Forsvarsmateriell forteller at hun er fornøyd med å ha Tomas som medlem i ledergruppen og som ny sjef.

– Med sin solide bakgrunn og kompetanse fra Hæren er jeg trygg på at han er rett person til denne viktige stillingen, sier Jæren.

Powered by Labrador CMS