Nyheter

SIKTET: Saken er fremdeles under etterforskning, opplyser politiet.
SIKTET: Saken er fremdeles under etterforskning, opplyser politiet.

Mann i 50-årene siktet for grovt underslag i Forsvarsbygg

Politiet vil foreløpig ikke gå ut med hvilke verdier det er snakk om.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

En mann i 50-årene er siktet for grovt underslag i Forsvarsbygg, hvor han selv er ansatt. Det bekrefter politiet i Innlandet i en e-post til Forsvarets forum.

Tips oss:

Har du tips eller innspill til denne eller andre saker? Send oss en e-post på: tips@fofo.no eller ta direkte kontakt med en av journalistene.

– Mannen ble pågrepet i høst, men har verken vært eller begjært varetektsfengslet, skriver påtaleansvarlig Mali Svendsen i e-posten.

Saken er fremdeles under etterforskning, opplyser Svendsen, og skriver at de ikke kan kommentere hvilke verdier det er snakk om.

Les mer: Unge Venstre: HIV, ADHD og cannabisbruk må ikke diskvalifisere ungdom

Forsvarsbygg anmeldte forholdet i fjor høst, og gjerningsdatoen er tidfestet til 1. mars 2021. Det kommer fram i et dokument Forsvarets forum har fått innsyn i.

Forsvarsbygg opplyser til Forsvarets forum at mannen er suspendert midlertidig.

– Forsvarsbygg kan bekrefte at en ansatt ble anmeldt til politiet i fjor. Utover dette kommenteres ikke saken da det er en personalsak. Vedkommende er suspendert i påvente av politiets etterforskning, og deretter videre behandling av personalsaken, skriver pressevakt Beate Ingebrigtsen i Forsvarsbygg i en e-post.

Heller ikke siktedes forsvarer, advokat Elise Dale Tertnes i advokatfirma Hartz, ønsker kommentere saken der den står i dag.

Les også: Velg Nordic combat uniform for hele Forsvaret – og unngå å bli overrasket

Powered by Labrador CMS