Nytt om navn

NY FLO-SJEF: Nestkommanderende ved Forsvarets operative hovedkvarter (FOH) generalmajor Lars Christian Aamodt fotografert i forbindelse med en medaljeseremoni på Akershus festning for norske soldater tjenestegjort i Erbil, Irak og Bamako, Mali.

Han blir ny sjef for Forsvarets logistikk­organisasjon

I juni tar generalmajor Lars Christian Aamodt (57) over som ny sjef for Forsvarets logistikkorganisasjon (FLO).

Publisert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Aamodt tiltrer i midten av juni og tar over for Petter Jansen som har ledet FLO siden høsten 2011. Den påtroppende sjefen kommer fra stillingen som nestkommanderende ved Forsvarets operative hovedkvarter (FOH).

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

Forsvarssjef Eirik Kristoffersen kunngjorde utnevnelsen til Forsvarets ledelse 27. mai, melder Forsvaret i en pressemelding.

– Lars Christian Aamodt er en leder med stor gjennomføringskraft og fersk operativ erfaring fra FOH. Jeg ser frem til at han fortsetter videreutviklingen av FLO og den logistiske understøttelsen av militære operasjoner, sier general Kristoffersen i pressemeldingen.

57-åringen har lang og variert erfaring fra Luftforsvaret og forsvarssektoren. Etter befalsskole i Sjøforsvaret ble han utdannet som pilot og tjenestegjorde i 332 skvadron på Rygge fra 1988. Etter dette har han vært sjef for ulike enheter i Luftforsvaret, blant annet for 137 luftving på Rygge og Luftoperativt inspektorat. Aamodt har også tjenestegjort i Kampflyprogrammet, Forsvarsdepartementet og som norsk styrkesjef i Afghanistan.

Aamodt har tjenestegjort som nestkommanderende ved FOH fra 2017.

Powered by Labrador CMS