Nyheter

VILTVOKSENDE: Dette er et illustrasjonsbilde av sommerblomster. Naboen til ubebodde forsvarsboliger i Bodø reagerer på at hagene ikke vedlikeholdes.

Buskas-bråk for Forsvarsbygg i Bodø

Plenen ved en ubebodd forsvarsbolig i et nabolag i Bodø vokser over med ugress, og en nabo Avisa Nordland har snakket med reagerer. – Har en plan, svarer Forsvarsbygg.

Et bilde avisen har publisert fra Nordlysbuen i Bodø viser et hagegjerde overgrodd med ugress. Uteområdet tilhører en ubebodd forsvarsbolig. En ikke-navngitt nabo reagerer kraftig på det vedkommende betegner som manglende vedlikehold.

Tips oss:

Har du tips eller innspill til denne eller andre saker? Send oss en e-post på: tips@fofo.no eller ta direkte kontakt med en av journalistene.

– Jeg er helt enig i at områdene rundt forsvarsboligene skal framstå som fine og velstelte, sier distriktssjef Tor Erichsen Øverland for Salten Forsvarsbygg til avisen.

Ved bebodde boliger er det beboeren som har ansvar for å klippe gresset. Øverland opplyser at de i samarbeid med Forsvaret nylig har lagt en plan for å få klippet gresset ved ubebodde boliger. Denne planen er de i gang med, men har ikke kommet til det aktuelle nabolaget ennå, ifølge distriktssjefen.

Powered by Labrador CMS