Nytt om navn

NY JOBB: Underdirektør Ann Kristin Salbuvik bytter jobb fra Forsvarsdepartementet til Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet.

Salbuvik går fra Forsvarsdepartementet til ny kommunikasjonsjobb

I over 15 år har underdirektør Ann Kristin Salbuvik arbeidet i Forsvarsdepartementet. Nå bytter hun beite, og blir kommunikasjonsdirektør i Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet (DSA).

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var i statsråd i juni 2007 at Salbuvik ble utnevnt til underdirektør i Forsvarsdepartementet (FD).

Før det arbeidet hun fem å i ledelsen ved det som tidligere het Forsvarets mediesenter, men nå heter Forsvaret kommunikasjon. Salbuvik har dermed arbeidet 21 år i forsvarssektoren.

– Det har vært fantastiske og krevende år i FD. Forsvaret er en unik og flott organisasjon. Det blir vemodig å slutte etter så mange år.

– Men DSA har et veldig viktig samfunnsoppdrag, og særlig atomberedskapen har blitt aktualisert med krigen i Ukraina.

DSA er fag- og forvaltningsmyndighet for strålevern, atomsikkerhet, ikke-spredning, radioaktiv forurensing og radioaktivt avfall.

Direktoratet er blant annet involvert når reaktordrevne fartøy, oftere omtalt på folkemunne som atomubåter, ankommer norsk farvann.

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

Powered by Labrador CMS